#adobelightroom

🦄 Allow me to add some #CutenessOverLoad to your TL. This little lady right here is soo funny. She is the sweetest and meanest little person I’ve meet..(asides from here mom) 😂🦄 Zarrianna Addison...We beat you up over me and Milo. 💪🏾💪🏾 She is the glue that keeps things together 😌 If your Sassy and you know it..👏🏽👏🏽👏🏽 SN: Ill be flooding Your TL tonight to show off my work and to prepare for next year. 😆#LittleBlackQueen #Photography #MyDaughter #Viral #StarterLocks #NikonPhotography #adobelightroom #PritchettPerfectStudio


0💬Normal

🦄 Allow me to add some #CutenessOverLoad to your TL. This little lady right here is soo funny. She is the sweetest and meanest little person I’ve meet..(asides from here mom) 😂🦄 Zarrianna Addison...We beat you up over me and Milo. 💪🏾💪🏾 She is the glue that keeps things together 😌 If your Sassy and you know it..👏🏽👏🏽👏🏽 SN: Ill be flooding Your TL tonight to show off my work and to prepare for next year. 😆#LittleBlackQueen #Photography #MyDaughter #Viral #StarterLocks #NikonPhotography #adobelightroom #PritchettPerfectStudio


0💬Normal

Eu apanhei pra fazer essa edição,muda de ângulo aqui,corta pra lá e cá estamos (tenho que confessar que ainda prefiro a original) #skylovers #sky #cellphonephotography #amateurphotography #birds #adobelightroom #picsart #blue #skyandclouds #clouds


0💬Normal

**A psycho killer is on the loose tonight, and you can summon only one for protection. Who you got? 1, 2, or 3? • Makeup: @hairby_vana • #fridayvibes #fridaythe13th #survivefriday13th #chooseyourfighter #makeupphotoshoot #makeupphotography #blackbackdropphotography #sonyalpha #sonyalpha7iii #adobecc #adobelightroom #picstitch


0💬Normal

LIGHTROOM PRESET BY @RIATALISTOREE 🎡 Hasil edit filternya bagus banget kaaan? Aplikasi lightroom ini yang paling direkomendasikan para selebgram. Kamu bs beli presetnya jadi tinggal klik foto kamu pilih filter/presetnya langsung deh keren banget hasilnya dan bikin feeds instagram kamu makin keren dengan tone warna yang kekinian 😌 Riatalistore menjual dengan 2 sistem, yaitu: 1. Lightroom Premium & bonus Preset (AKUN SHARING PINJAM EMAIL) Harga: -30k bank/40k pulsa for iOS/Android (bonus 600+ preset) -40k bank/50k pulsa for iOS only (bonus 1000+ preset) Keterangan lightroom premium: 📌Fitur premium masa aktif 3 bulan 📌Setelah login otomatis langsung ada presetnya (gak perlu import dan save manual) 📌Ada preset yg sering dipake para selebgram 📌Jauh lebih hemat daripada langganan premium sendiri 65k/bulannya belum termasuk preset, di sini cuma 30-40k bisa untuk 3 bulan dan banyak bonus preset. 2.Preset Lightroom Akun Pribadi Katalog preset kllik dan lihat di hastag ⬇️ #.katalogpresetbyriatali (hapus titik) • Harga: Satuan/1 preset 15k bank / 20k pulsa 5 preset 30k bank / 35k pulsa 10 preset 50k bank / 60k pulsa 15 preset 70k bank / 90k pulsa Paket isi 100 preset 100k bank / 130k pulsa Paket isi 200 preset 150k bank / 180k pulsa Keterangan preset lightroom: ✨Premium preset lightroom! ✨Semua paket bebas pilih ✨Katalog preset cek di postingan / sorotan instagram @riatalistoree ✨Tone preset ala selebgram ✨Dapat digunakan untuk Android/iOS ✨Preset dikirim via email ✨Tinggal download, lalu export ke lightroom ✨Digunakan dalam akun lightroom kamu ✨Aman, legal dan dapat digunakan selamanya ✨Dapat tutorial lengkap dan mudah ✨Bisa diatur lagi menyesuaikan foto kamu ✨mau reseller? Biaya join 150k bank/180k pulsa #lightroompreset #lightroompremiummurah #presetlightroom #juallightroommurah #juallightroompresetmurah #jualpresetlightroom #quickshotfullpack #editorselebgram #nabilazirus #awkarin #jualtezzafullpack #adobelightroom #tutorialeditfoto #juallightroompreset#jualpreset #jualunfoldfullpack #jualpresetlightroom #lightroompremium #juallightroompreset #presetpremium #jualpresetlightroom #presetlightroommurah


0💬Normal

My favourite type of movies are the ones where the story telling is not linear. It cuts back and forth, past, present, future. And aspects of all three are shrouded in mystery. It makes you uncomfortable, what is the protagonist working towards, what does the past tell us, the present, what is it leading to? It’s not uncommon to feel uncomfortable during a movie like this, eyes glued to the screen, not wanting to miss anything. People might find this type of story telling aggravating. Shifting in their seat, they express their dissatisfaction with whoever crafted this weird story. I like to sit with it. Experience the discomfort as I don’t understand what is folding out in front of me. After all, the director/ writer clearly had an intention to make you feel this way. So I enjoy it. The same is happening today. We sit in an uncomfortable unknown. What’s this all leading to? What does the past tell us? The present? And why is the director shrouded behind the scenes, not giving us any clues? We can either be angry at that and try to make up answers. Or we can sit quietly, and enjoy what this great writer is putting in front of our eyes. Because whatever it is, it is clearly intentional. 📷: chasing waterfalls, humpbacked & echoes [June 2019]


1💬Normal

ngebucin haluan😂😂 #flf #fashionblogger #catsofinstagram #adobelightroom #lights


0💬Normal

やりたいこと、ない。 憧れている人、いない。 夢、ない。 これだとだめみたい。 モヤモヤ、明日上司と話そう。 . . . #california #californiastyle #plants #beige #写真部 #写真好きな人と繋がりたい #iphone11で撮影 #iphone11 #photoshop #lightroom #adobe #adobelightroom #adobephotoshop #cafe #カフェ #yoyogivillage #代々木village #クリスマス #christmas #mood #yoyogi #代々木 #zarawomen #zara #supreme #fashion #coordinate


0💬Normal

基本に戻って、ねこ🐈。 。 。 。 #adobephotoshop #adobelightroom #家ねこのキリトリ世界 #猫 #ねこ #ネコ #家猫 #cat #cats #voigtlander #Singlefocus #単焦点 #monochrome #blackandwhite #bnw_japan #モノクロ写真 #モノクロ猫 #白黒写真 #nokton #gx7mk3 #nokton25mmf095 #lumix #ファインダー越しの猫の世界 #ノクトン #フォクトレンダー #ねこと暮らす #ねこのいる生活 #おっさんの一言 #山口県勝手に写真部


0💬Normal

Unknow Photo by : pinterest Edit : adobe light room - #lightroom #adobe #adobelightroom #photography


0💬Normal

പുല്ലൂർ കണ്ണൻ വെള്ളാട്ടം എളയാവൂർ മുച്ചിലോട്ട് ഭഗവതി ക്ഷേത്രം #theyyaperuma #theyyamkannur #theyyapremi #theyyapranthan #theyyam #kannurtourism #kannurgram ##theyyamsofmalabar #theyamphotography #wonderlust #nikonphotography #canonphotography #snapseed #adobelightroom #indian #kerala_gram #kerala__snaps_ #keralatourism #muthappan


1💬Normal

Ini lah tanah air kita, dimana kita dilahirkan dibesarkan dan ditinggalkan pas lagi sayang sayangnya 🍁😆 #banten #lebakbanten #sundanese #lightroom #editfoto #adobelightroom #pelajarsma #lfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfl #ff #followforfollowback #lfl💛


17💬Normal

Lokasi : Penangkaran Rusa Ranca Upas. Bandung . Pict by @cumblank . Makan yg banyak sayang karena menghujat orang itu butuh tenaga • • • 📸 : Shot by Realme 3 pro 👦 : In Frame @cumblank 🎨 : Edit Lightroom by me 🌍 : Indonesia #adobelightroom #lightroomindo_ #lrvscoid #storiwisata #destinesa #bandungdestinations #bandunginframe #pesonakabupatenbandung #bandunghitsgram #hitsdibandung #explorebandung #instagood #keluarbentar #beautifuldestinations #travelphotography #livefolkindonesia #thisisindonesia #indonesiantraveler #pesonaindonesia #wonderfulindonesia #visitindonesia #parapejalan #ayodolan #jendelajabar #ayo_dolan_indonesia #lingkariindonesia #bolangadventure #ig_nusantara


1💬Normal

# aku bangga jadi anak Indonesia.🇲🇨 #lfl💛 #followersaktif #lf_fff_l4l_lforl_likeforlike_f4f_fforf_followforfollow #adobelightroom #selebgram #tungkal_jambi_hits #indonesia


5💬Normal

Dark Black Effect photografer : @anggaputrwa editor : @waone._13 . . . . . . . . . #adobelightroom #editor


4💬Normal

Not everything that counts can be counted and not everything that can be counted counts. -Albert Einstein- Niatnya mau nge foto Gedung Perpustakaan Nasional RI namun apalah daya lensanya gak nyampe. Alhamdulillah 📷 : 15 September 2019 #adobelightroom #canon1200d #amatiran #asaljepret #janganlupabersyukur


0💬Normal

This dreamland sent a lot of waves of emotions. Had the rides of my life that made me scream on top of my lungs until I can't scream no more & made me feel my heart stopped until I became breathless. Not a kid anymore but this place sent me back as one 🎡🎠🎢☃️ • • • • • • • • • • • • • • • • • • #2019 #adobe #lightroom #adobelightroom #lightroom #lightroompresets #presets #travelphotography #hongkong #nikon #d3400 #nikond3400 #samsung #samsungnote10 #galaxynote10 #note10 #hongkong #disneyland #disney #hongkongdisneyland


0💬Normal

Nothing impossible if you believe with your self #repost #adobelightroom #naturephotography #leaf #nature #lfl #likeforlikes #hunting📷 #hunting #photography


1💬Normal

A lone piece of fruit stands out among the surrounding greenery. 🍏 ———————————————————————— #photography #naturephotography #nationalgeographic #natgeoyourshot #lightroom #lightroomedits #adobelightroom #canonrebelt7i #canon #greencay #greencaywetlands #pbcparks #visitflorida #palmbeachcounty #boyntonbeach


0💬Normal

Done (ฅ'ω'ฅ) i feel like drawing a real anime ikemen Seriously ฅ(*°ω°*ฅ),,i still need to learn how to coloring more but im happy with this (*'∀'人)♥*+ . . . . . #cosplay #cosplayer #adobe #adobelightroom #anime #animefanart #naruto #narutoshippunden #kimimaru #akatsuki #boruto #handsome #black #white #drawthisinyourstyle #drawing #traditionalart #drawingreference #doodle #arts #artwork #artideas #sketch #sketches #paint #portraitdrawing #games #kitsune #fanart


2💬Normal

Tidak perlu meratapi apapun yang sudah terjadi, cukup perbaiki diri agar tidak melakukan kesalahan yang sama lagi☘ #lfl #fff #fff💋 #lfl💛 #lightroom #adobelightroom


24💬Normal

Beda dua sisi ; , #picsartediting Collab with #adobelightroom 📸@satuudua


0💬Normal

Orang orang yang slalu berkomentar buruk untuk orang lain , adalah orang yang tidak bisa bercermin dalam kehidupannya . Meskipun kesalahan itu bisa di maafkan , tetapi jaga lisan itu Mulia . - - - 🔙 #cinematic #vscocam #lightroom #red #hudsonvalley #juno #adobelightroom #anaksma


0💬Normal

남편이 안과 같이 와주고 검사 받는 한시간동안 기다려주고 😢 이런거에 최고 감동받는다 😭❤️ #ilysm


2💬Normal

#Repost @wildanankhor • • • • • • Roda kehidupan selalu berputar. Jangan patah semangat ketika gagal. Jangan sombong ketika sukses. Belajarlah dari padi yang mana semakin banyak isinya semakin merunduk. #adobe#adobelightroom#lightroon#vcso#editfoto#foto#editing#keren#lucu#gokil#hits#jokam#mbahman#ldii#354#bandung#santuy#selow#barokahoutfit354


0💬Normal

👤


1💬Normal

Don't remind me 365 days ago again🙂 . . . #selfcare #myself #lfl #lfl💛 #l4l #fff #vsco #monochrome #latepost #picsart #picoftheday #instagram #instagood #likeforlikes #l4like #ootdhijabindo #ootdhijabindonesia #trendhijabootd #lfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfl #lfl💛 #fff💋 #likeforfollows #lfl💛lfllflfllffllflflflflflflflflfllflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflfllflflflflflflflflfllflfllflflflflflflfllflflflflflllfl #like4likes #likeforfollow #likes #lr #adobelightroom #friday #fridaynight


33💬Normal

Next Page